E-comedia: по Коледа

От Юри Иванов • Dec 27th, 2008 • Категория: Редакционно

Здравей,

Така се получи, че Коледа, освен повод за празнуване, е и удобна възможност за равносметка на свършеното от екипа на e-comedia. Причината е проста, разбира се – измина малко повече от месец от стартирането на нашия проект. Знам, че ти говоря в клишета, но този период може да бъде и дълъг, и кратък. Прекалено дълъг ни се стори, докато упорито опитвахме да се развиваме и да намерим мястото си в така нареченото „необятно интернет пространство”. Кратък е, защото още е твърде рано да говорим за истински успехи или провали.

Каква е причината да пиша тези редове в такъв случай? На първо място, за да ти пожелая весели коледни и новогодишни празници. На второ, защото равносметката не е свързана само с победите и пораженията – тя е отчет на положения труд.

Щом си тук, навярно вече си прочел част от статиите, които са появиха на сайта в последния месец. Все пак искам да ти обърна внимание на три от тях: „Забравената къща”, „Размисли за манталитета” и „Страсти по български”. Те са напълно авторски и очертават посоката, в която ще продължим да се развиваме.

Искаше ми се темата ни през този месец да бъде положителна. За съжаление се оказа, че българският политически и обществен живот не ни даде повод за това. Поради тази причина посветихме повечето от материалите си на темите от деня. Надявам се, обаче, след като любимите ни народни представители се завърнат от „заслужената” си дълга ваканция, да не се налага да се занимаваме с тях толкова много.  

Едно е сигурно – тук сме и продължаваме. Ако работата ни ти хареса, можеш да ни напишеш някой ред. Всъщност, ако не ти хареса, пак можеш да направиш същото. Приятно разглеждане на http://e-comedia.com!  

Юри Иванов (24) учи международни отношения в Университета и също както останалите членове на екипа е на път скоро да ги завърши. Интересува се от музика, социални проблеми, литература и какво ли още не. Основател и един от ръководителите на клуб „Матер Еко”. Освен това е бил журналист в БТА, редактор в телевизионното шоу „Господари на ефира” и сътрудник на една от най-амбициозните организации, занимаващи се с деинституционализация в България – Фондация „Сийдър”.
Пишете на автора | Всички статии от Юри Иванов