We Are Back

От Юри Иванов • Jul 27th, 2009 • Категория: Редакционно

Ако си от онези наши върли фенове, които следят, коментират и най-вече очакват с нетърпение всяка публикация в e-comedia (между другото, поздравявам ги и двамата), сигурно си обърнал внимание на съмнителното отсъствие на материали на сайта в последните две седмици. За твое – но най-вече наше – успокоение, този период на принудителна почивка приключи. След като успяхме да оправим хостинг проблемите си, ние се завръщаме – по-силни, по-мотивирани и по-устати от всякога.

Така че в следващите няколко дни ще получиш от всичко, което очакваш от нас, по много. Ще си поговорим за новото правителство, което беше сформирано, докато не гледахме. Ще обсъдим иновациите в света на компютърните технологии. Ще ти предложим рецензии на някои от култовите книги и филми, излезли в последно време. И ще изпълним отдавнашната си мечта да се подиграем с гениалните „журналисти“, работещи в агенция БГНЕС*.

(След това можем да проверим какво са надробили колегите им в останалите медии, така че да внимават!)

Всичко това, разбира се, ще бъде придружено с много новини, икономика, политика, екология и забавление. Така че не ни пропускай!

***

* Споменавайки БГНЕС, не мога да се сдържа да не цитирам днешния им материал, в който биваме осведомени, че президентът Първанов си е купил книгата на Айн Ранд „Изборът“. Ако случайно не знаеш, но искаш да разбереш, какъв е проблемът с този материал, кликни тук.

Юри Иванов (24) учи международни отношения в Университета и също както останалите членове на екипа е на път скоро да ги завърши. Интересува се от музика, социални проблеми, литература и какво ли още не. Основател и един от ръководителите на клуб „Матер Еко”. Освен това е бил журналист в БТА, редактор в телевизионното шоу „Господари на ефира” и сътрудник на една от най-амбициозните организации, занимаващи се с деинституционализация в България – Фондация „Сийдър”.
Пишете на автора | Всички статии от Юри Иванов