Седем в помощ на Боян

От Юри Иванов • Apr 30th, 2010 • Категория: Култура, Новини

Може би ще се досетиш, че отново става дума за Боян Стефанов Йорданов, който страда от злокачествено раково заболяване с метастази в стомашната кухина, черния дроб и лимфните възли и има нужда от голяма парична сума, за да бъде лекуван в Турция. След като на каузата му бе обърнато сериозно внимание, на нея откликнаха моите приятели и страхотни музиканти от група Седем. Така че идната сряда те ще подадат ръка на болния – с благотворителна вечер в бар „Тънка червена линия”.

В случай че решиш да се присъединиш към тях, да направиш едно добро дело и освен това да се позабавляваш, събитието започва в 21.00 часа. Събраните средства ще бъдат прибавени към осигурените до този момент 43 481 лв. (впрочем страхотен напредък спрямо предишния път, в който писах по темата), за да доближат с още една крачка лечението на Боян.

Не забравяй: само ти – способният млад човек, вярващ в доброто – си способен да го подкрепиш в този труден момент.

Tagged as: , , ,

Юри Иванов (24) учи международни отношения в Университета и също както останалите членове на екипа е на път скоро да ги завърши. Интересува се от музика, социални проблеми, литература и какво ли още не. Основател и един от ръководителите на клуб „Матер Еко”. Освен това е бил журналист в БТА, редактор в телевизионното шоу „Господари на ефира” и сътрудник на една от най-амбициозните организации, занимаващи се с деинституционализация в България – Фондация „Сийдър”.
Пишете на автора | Всички статии от Юри Иванов