E-comedia търси сътрудници

От Екип E-comedia • Mar 30th, 2009 • Категория: Редакционно

Във връзка с нарастващата необходимост от публикуването на повече все така (и дори по-) качествени материали, която екипът изпитва, e-comedia търси сътрудници. Ако смяташ, че можеш да пишеш интересно; имаш известна представа за разликата между пълния и краткия член; наясно си, че изреченията по правило започват с главна буква и завършват с точка, въпросителен или удивителен знак; и освен това имаш желание да участваш в един бързо развиващ се медиен проект, ти си нашият човек!

Ако не си безразличен към заобикалящата те (родна, европейска и световна) действителност, ти си нашият човек!

Ако си забавен и провокативен; любознателен и ерудиран; и си сигурен, че имаш какво да кажеш на хората, но никой не ти дава трибуна, ти си нашият човек!

Ако си репортер, фотограф, карикатурист (но не карикатура!), хуморист, автор на кръстословици, судоку или тестове, свържи се с нас! 

Всичко, което трябва да направиш, е да ни изпратиш кратък текст по въпрос, който те вълнува.

Ела при нас, преди да са те изпреварили!  

Владеещите фински, букмол, кечуа, фарси и суахили (предвид непрестанно нарастващата ни аудитория в Уганда, Бурунди и на Коморските острови) се ползват с предимство. Но в краен случай можеш да минеш и със западен език.

*** 

P.S: Докато се чудиш дали ставаш, можеш да хвърлиш един поглед на някои от по-интересните ни статии от последните дни. Ако се интересуваш от политическа кариера, този материал ще ти подскаже какво да предприемеш. Статията “Как се води диалог? Някой да им обясни!” ще ти предостави една интригуваща гледна точка върху скорошния дебат Станишев-Борисов. А ако си уморен от политика, можеш да откриеш разтуха тук - и да се посмееш на един български “герой”.

Приятно четене!