E-comedia: в началото

От Юри Иванов • Nov 16th, 2008 • Категория: Редакционно

Ще бъда кратък! Да създадем www.e-comedia.com беше предизвикателство, но и огромно удоволствие за мен и всичките ми колеги. Така и така вече си влязъл – няма смисъл да си правя самореклама и да те убеждавам колко сме добри или колко интересно ще ти бъде. Не мога да пропусна да се похваля обаче – ние всички работихме упорито и резултатът е налице.

Тъй като съвсем скоро се навършиха 100 години от обявяването на българската независимост, решихме да посветим статиите, които ще прочетеш през този месец, на един идеал, едно състояние и една цел. С други думи ще говорим за свободата. Тя не е единствената ни тема, разбира се, но едно конкретно нейно проявление можеш да откриеш във всяка статия. Освен всичко друго свободата е отговорност да изразяваш както съмненията, така и радостите си, без страх и без самоцензура.

Вярвам, че единственото, което няма да откриеш, сега и занапред, на страниците на e-comedia, е неискреност. А дали продуктът, който сме създали, ще ти допадне или не, ще си отговориш сам. Приятно четене!

Юри Иванов (24) учи международни отношения в Университета и също както останалите членове на екипа е на път скоро да ги завърши. Интересува се от музика, социални проблеми, литература и какво ли още не. Основател и един от ръководителите на клуб „Матер Еко”. Освен това е бил журналист в БТА, редактор в телевизионното шоу „Господари на ефира” и сътрудник на една от най-амбициозните организации, занимаващи се с деинституционализация в България – Фондация „Сийдър”.
Пишете на автора | Всички статии от Юри Иванов