Конкурс за избор на отбора на УНСС за състезанието по право на Европейския съюз CEEMC

От Екип E-comedia • Feb 2nd, 2010 • Категория: Новини, Образование

Сдружение за Международни Състезания по Право (СМСП) организира конкурс за избор на отбора на УНСС за състезанието по право на Европейския съюз

“CEEMC” е едно от най-престижните състезания по Европейско право. От първото му издание преди 16 години, то се провежда ежегодно в различни европейски държави. Казусът, около който се концентрира подготовката на състезателите, е плод на усилията на професори от Кеймбридж и служители от Съда на Европейския Съюз и представлява интригуващо предизвикателство за всеки студент по право.

Тази година състезанието ще се проведе в София между 30 април и 3 май.

За участие се приемат кандидатури на студенти – юристи с отличен английски език. При проявен интерес изпращайте автобиографии на английски език на diyana.zlateva@gmail.com в срок до 15.02.2010 г.

Повече информация за състезанието можете да намерите на www.europeanmootcompetition.org

Сдружението за Международни Състезания по Право е юридическо лице с нестопанска цел, посветено на идеята да се популяризират МСП, както и да се подобри представянето на българските отбори в тях. Повече за сдружението можете да научите на неговия сайт или от статията, публикувана в списание “Правен свят”.

Tagged as: , ,