3D филм, показващ последните дни на Майкъл Джексън, ще се появи по кината

От Юри Иванов • Aug 11th, 2009 • Категория: Новини

Лос Анджелис, 11 август

3D филм за Майкъл Джексън ще излезе по кината тази есен, след като съдия от Лос Анджелис разреши на Сони да го създаде от заснетия по време на репетициите за несъстоялото се турне на звездата материал, информира Таймс. Филмът, който се очаква да струва 60 милиона долара и да бъде режисиран от Кени Ортега, ще се появи в Съединените щати на 30 октомври.

„Той ще покаже, че Майкъл Джексън беше един от най-великите изпълнители в света и един от най-оригиналните хора в индустрията“, заяви Ортега. „Мисля, че ще видите колко много харесваше той процеса [по подготовката на турнето, бел. ред.] и че самото турне щеше да се превърне в огромен успех“.

Междувременно вчера стана ясно, че предвижданите за 29 и 30 август концерти в чест на Краля на попа няма да се състоят, тъй като организаторите не са успели да се споразумеят с изпълнителите, които са се надявали да участват в тях.

Tagged as: ,

Юри Иванов (24) учи международни отношения в Университета и също както останалите членове на екипа е на път скоро да ги завърши. Интересува се от музика, социални проблеми, литература и какво ли още не. Основател и един от ръководителите на клуб „Матер Еко”. Освен това е бил журналист в БТА, редактор в телевизионното шоу „Господари на ефира” и сътрудник на една от най-амбициозните организации, занимаващи се с деинституционализация в България – Фондация „Сийдър”.
Пишете на автора | Всички статии от Юри Иванов