Уитни Хюстън се завръща

От Юри Иванов • Jul 29th, 2009 • Категория: Новини

Според последната информация, публикувана на официалния сайт на Уитни Хюстън, датата на излизането на новия албум на чернокожата звезда (първи за последните шест години) е 31 август. Албумът ще носи името I Look To You и ще съдържа 11 песни. В допълнение едноименното парче е пуснато за безплатен даунлоуд за всички фенове на Уитни Хюстън в Съединените щати и за мнозина от почитателите й по света.

Предишният албум на певицата, който носеше името Just Whitney, излезе през 2002 г.

На сайта на Уитни Хюстън се припомня, че освен, че е обичана от милиони фенове по света, тя е записана в книгата на рекордите на Гинес като „най-награждаваната жена изпълнителка на всички времена“ с внушителните 411 награди, шест от които са „Грами“.

Tagged as:

Юри Иванов (24) учи международни отношения в Университета и също както останалите членове на екипа е на път скоро да ги завърши. Интересува се от музика, социални проблеми, литература и какво ли още не. Основател и един от ръководителите на клуб „Матер Еко”. Освен това е бил журналист в БТА, редактор в телевизионното шоу „Господари на ефира” и сътрудник на една от най-амбициозните организации, занимаващи се с деинституционализация в България – Фондация „Сийдър”.
Пишете на автора | Всички статии от Юри Иванов