Нова книга от Богдан Русев

От Юри Иванов • Jun 6th, 2009 • Категория: Новини

София, 06 юни

От няколко дни на пазара може да бъде намерена новата книга на популярния български писател и преводач Богдан Русев. Предното изречение не бива да ви подвежда – книгата не е изцяло нова. Тя представлява второ, разширено, издание на излезлия преди пет години сборник с разкази „Дванадесет приказки от Белегаст”.

Този път приказките са 15.

В тях се разказва историята на Лора Фей – младата дъщеря на принцесата-изгнаник Изобел и чародея Лукаш – която през цялото време се забърква в тайнствени, опасни, забавни, страховити или просто интересни събития, случващи се на фона на почти вековния конфликт между родния й Белегаст и съседния град Фаша.

Книгата е издание на Сиела. Страниците този път са 194, а цената – 12 лева.

Tagged as:

Юри Иванов (24) учи международни отношения в Университета и също както останалите членове на екипа е на път скоро да ги завърши. Интересува се от музика, социални проблеми, литература и какво ли още не. Основател и един от ръководителите на клуб „Матер Еко”. Освен това е бил журналист в БТА, редактор в телевизионното шоу „Господари на ефира” и сътрудник на една от най-амбициозните организации, занимаващи се с деинституционализация в България – Фондация „Сийдър”.
Пишете на автора | Всички статии от Юри Иванов