Конкурс за „зелени” клипчета

От Юри Иванов • May 1st, 2009 • Категория: Новини

България, 01 май

Политическа партия „Зелените” обяви конкурс за „зелени” клипчета, съобщава сайтът на партията. Клипчетата трябва да са с продължителност до 3 минути и големина до 1 GB. Тематиката им следва да е свързана с каузата, която партия „Зелените” поддържа – защита на природата в България и участие на гражданите в управлението на държавата.

Задължителни елементи са логото на „Зелените” и едно от посланията на партията („Да защитим природата на България!”, „За да останат хора в България!” и пр.). Крайният срок е 17 май. Победителят в конкурса ще получи 120 лева, а вторият – 80. В съобщението на „Зелените” се казва още, че участниците може да получат покана да се присъединят към творческия екип на партията.

Повече информация за конкурса тук.

Tagged as: ,

Юри Иванов (24) учи международни отношения в Университета и също както останалите членове на екипа е на път скоро да ги завърши. Интересува се от музика, социални проблеми, литература и какво ли още не. Основател и един от ръководителите на клуб „Матер Еко”. Освен това е бил журналист в БТА, редактор в телевизионното шоу „Господари на ефира” и сътрудник на една от най-амбициозните организации, занимаващи се с деинституционализация в България – Фондация „Сийдър”.
Пишете на автора | Всички статии от Юри Иванов