Партия „Зелените” организира почистване в Южния парк

От Юри Иванов • Apr 7th, 2009 • Категория: Новини

Кога: събота, 11.04

Партия „Зелените”, със съдействието на район „Триадица”, организира почистване на Южния парк в София. Както беше отбелязано по-горе, събитието ще се проведе на 11 април (събота). То ще започне в 10 и ще продължи до 12:30 часа. Организаторите канят участниците в почистването да се съберат половин час преди началото – в 9:30 – на централния вход на парка откъм бул. Витоша.

След 12:30 часа ще има неформална среща на членовете на членовете на различните местни организации на партията в София, на която ще бъдат обсъдени изборите, членския внос и всичко предстоящо.

Без да искаме да влизаме в излишна патетика (най-малкото, защото не познаваме „Зелените” добре), ние от екипа на e-comedia смятаме идеята за почистване за нещо хубаво и ви призоваваме да я подкрепите, ако можете, без значение каква е партийната ви принадлежност. Нека почистването да не бъде тяснопартийно мероприятие – нека бъде събитие, в което участват гражданите на столицата.

Tagged as:

Юри Иванов (24) учи международни отношения в Университета и също както останалите членове на екипа е на път скоро да ги завърши. Интересува се от музика, социални проблеми, литература и какво ли още не. Основател и един от ръководителите на клуб „Матер Еко”. Освен това е бил журналист в БТА, редактор в телевизионното шоу „Господари на ефира” и сътрудник на една от най-амбициозните организации, занимаващи се с деинституционализация в България – Фондация „Сийдър”.
Пишете на автора | Всички статии от Юри Иванов