Юлиян Вучков отива в Нова Телевизия

От Юри Иванов • Feb 25th, 2009 • Категория: Новини

София, 25 февруари

След като преди два дни бяхме сюрпризирани от неприятната за нашия екип новина, че професор Юлиян Вучков ще бъде свален от ефира на ТВ2, днес, слава Богу, научихме, че той ще получи по 10 минути седмично в сутрешния блок на Нова Телевизия „Здравей България”. По думите на Милен Цветков професорът ще бъде „морален наблюдател”, който ще коментира теми от етичен характер.

За наше и на нашите приятели от „Господари на ефира” съжаление десет минути са малко. Пожелаваме на професор Вучков скоро да намери нов пристан в безбрежната медийна шир и да продължи да радва милионите си фенове. Докато това стане, vbox ще бъде основният ни контакт с неговия гений.

***

Ако трябва да бъда сериозен, новината, че един от най-големите клоуни в България пада от ефир, всъщност ме радва. Вучков може и да е забавен, но си вярва. Лишавайки се от „телевизионер номер 1”, както той сам се нарича, всяка телевизия прави крачка в една по-истинска и по-професионална посока.

Що се отнася до „Здравей България”, аз, за щастие, не го гледам!

Tagged as: ,

Юри Иванов (24) учи международни отношения в Университета и също както останалите членове на екипа е на път скоро да ги завърши. Интересува се от музика, социални проблеми, литература и какво ли още не. Основател и един от ръководителите на клуб „Матер Еко”. Освен това е бил журналист в БТА, редактор в телевизионното шоу „Господари на ефира” и сътрудник на една от най-амбициозните организации, занимаващи се с деинституционализация в България – Фондация „Сийдър”.
Пишете на автора | Всички статии от Юри Иванов