И отново за музика – Седем с истинско шоу в Backstage

От Десислава Кралева • Nov 16th, 2008 • Категория: Новини

София, 16 ноември

Петъчната вечер ни изненада с приятен ямайски полъх и доза безгрижност, подходящи за края на седмицата. А причината за топлото слънце в средата на ноември беше гостуването на група Седем в клуб Backstage. Момчетата от групата забиха в пълното заведение и ни накараха да си представим, че сме някъде далеч, където лятото тепърва започва. Наско, Любо, Киро, Добри, Тошо и Ники започнаха шоуто с In Love With You на Ерика Баду, и в продължение на повече от три часа разгаряха купона с някой от най-известните си парчета, както и с кавъри на емблематични песни.

В съботната вечер Седем се подвизаваха в Swingin’ Hall, а информация за предстоящите им гостувания можете да намерите на страницата на групата или в нейния профил в MySpace.com - http://www.myspace.com/7edem.

Tagged as:

Десислава Кралева (23) се познава с останалите членове на екипа от Университета, където всички водеха безмилостна борба с международните отношения. Извън това има интереси в областта на музиката, литературата, театъра, а отскоро и народните танци. Освен с преподаването на английски, се е занимава със семинари, била е участник на няколко международни конференции и за кратко беше в БТА.
Пишете на автора | Всички статии от Десислава Кралева